Back to Top

Radnja1: Ugrinovačka 116f, ZEMUN
Radnja2: Gandijeva 148a, TC Piramida, NBGD
KONTAKT / RADNO VREME

Juwel Trigon 350
  • Juwel Trigon 350

Juwel Trigon 350

cena: 116.250,00
Šifra: 1216

Juwel akvarijumi su zvanično preporučeni kao najbolji fabrički akvarijumi na domaćem tržištu od strane Akvarijum Centra, a slične pohvale zavređuju i na svetskom tržištu.. Ukoliko želite vrhunski kvalitet, Juwel akvarijumi su pravi izbor za vaš prostor !

Trigon 350: Dimenzije: 123 x 87 x 65 cm, neto zapremina 350 litara

Integrisan Filter, sadrži izuzetno kvalitetne filter materijale i pumpu (1000 l-h) i Juwel grejač od 300W.

Moderan dizajn, veoma lak za korišćenje, obezbeđeni svi rezervni delovi i dodatna oprema.

Savršeno pedantno zalepljen mašinski crnim silikonom.

Hauba sadrži dve MultiLux LED vodootporne cevi, svaka od po 23 W – DAY + NATURE.

Možete birati između tri boje: Black, Beech, Dark Wood.

Ukoliko želite, možete kupiti i Juwel fabrička postolja za svaki model, ili naručiti u Akvarijum Centru prema vašim željama i dizajnu.

Cena originalnog Juwel postolja za ovaj model je: 31890 din.

Juwel akvarijumi

Akvarijum Centar u svojoj ponudi ima sve modele nemačkih Juwel akvarijuma, a one koji su trenutno rasprodati nabavlja u najbržem mogućem roku

 

      

 

Juwel akvarijumi (počev od modela preko 120 litara) postoje u 4 boje: bela (white), crna (black), tamno drvo (dark wood) i svetlo drvo (light wood) i mogu se posebno kupiti i fabrička postolja u istoj boji. Svi akvarijumi imaju u kompletu LED svetlo, filtere i odgovarajuće grejače. Postoji širok spektar dodatne opreme za ove akvarijume.

 

      


Postoji nekoliko serija Juwel akvarijuma.

Primo serija - Savršen akvarijum za početnike  sa kompletnom opremom. Doživite najlakši ulazak u svet akvaristike sa vrhunskim akvarijumskim komponentama.
Modeli 60,70 i 110, što je oznaka za zapreminu u litrima, model 60 i 110 samo u crnoj, model 70 u crnoj i beloj boji - veoma pristupačne cene, najkvalitetniji akvarijumi ove veličine na evropskom tržištu akvarijuma.

Lido serija - Lido se elegantno uklapa u bilo koje okruženje zbog svog diskretnog dizajna. Iznenadite ćete se njegovom elegancijom i kompatibilnošću.
Modeli 120 i 200, skoro kockastog oblika, pogodni za mirne ribe, uključujući skalare i diskuse zbog svoje visine.


Rio serija - Diskretno naglašava podvodni svet koji ste uredili
Modeli 125, 180, 240, 350 i 450, najprodavaniji, klasični oblici akvarijuma, izrazito pravougaone osnove, pogodni za Aquascape, i jata ribica koje vole preplivavanje duž celog prostora. 


Trigon serija - Svaki ćošak prostorije mogu pretvoriti u ukrasni, ugaoni akvarijumi za ugao prostorije
Modeli 190 i 350. Savršeno rešenje za ugao sobe, prednje zaobljeno staklo, poput zaobljene hipotenuze na trouglu, čini da scenografiju akvarijuma vidite iz bilo koje tačke posmatranja. 

Vision - Doživite fascinaciju akvarijuma iz nove perspektive. Vision naglašava optičku dubinu kroz zakrivljeno oprednje staklo i nudi iznenađujuće poglede na vaš podvodni svet.
Modeli 180, 260 i 450. Ovi akvarijumi su slični Rio seriji, ali imaju prednje zaobljeno staklo, koje daje poseban ekskluzivitet, kada se doda i pripadajuća komoda tog oblika utisak je drugačiji od onog što se obično viđa. 

Zajedničko svim modelima od 120 do 450 litara je da sadrže u zadnjem desnom ćošku odlične BioFlow filtere. Modeli 120 - 240 litara sadrže BioFlow 3.0, modeli 260 - 350 litara BioFlow 6.0, modeli 450 litara Bioflow 8.0. U svakom filteru se nalazi 5 sunđera (bio sunđer, gušći i ređi, crni karbonski i zeleni sa nitratnom smolom, kao i presovana vata, pumpa EccoFlow i grejač). Neki napredniji akvaristi imaju zahtev da se izvadi taj fabrički filter i postavi kanister filter, kako se apsolutno ništa ne bi videlo unutra, osim dovodne veci kanister filtera. Mi izlazimo u susret i takvim zahtevima, i otkupljujemo izvađene filtere, a na slici ispod je jedan primer Juwel Rio 350 akvarijuma koji smo uredili tako da je filter odlično maskiran i ne vidi se.

Ukoliko neki model nije u prodavnici, nalazi se u našem magacinu, zato proverite pre dolaska da li je vaš model u trenutku raspoloživ. Prodaja Juwel akvarijuma preko nas obavlja se i dostavljanjem na adresu kako za Beograd tako i za veće gradove u Srbiji. Nekad je dostava besplatna, a nekad može biti ponuđena po ceni zavisno od vaše lokacije. U tu svrhu kontaktirajte našu prodaju.

Tekst uz ovaj i druge članke na sajtu su vlasništvo sajta www.akvarijum-centar.com i nije dozvoljeno kopiranje sadržaja na komercijalne sajtove.

Kupac šalje sliku Juwel Rio 240 akvarijuma, slikano iz 2 ugla.