Back to Top

Adresa: Ugrinovačka 116b, Zemun

Radno vreme: radnim danima 10:00 - 20:00,

subotom 10:00 - 16:00, nedeljom ne radimo.

headerfacebook headergoogleplus
 
Dennerle Scaper's Soil 1-4mm

Dennerle Scaper's Soil 1-4mm

cena: 2.480,00

Cene:

4L - 2480

8L - 4350

  • Supstrat nutrijenata za jak rast biljaka;
  • Sadrži sve esencijalne minerale i elemente u tragovima;
  • Sadrži plodno vulkansko zemljište;
  • Sa funkcijom aktivnog bio filtera za zdravu i čistu vodu;
  • Omekšava i zakiseljava vodu (pH 6 do 6,5, dok je tvrdoća 0 do 4 °dH);
  • Dvostruko pečena podloga – dugo održava vodu stabilnom;
  • Idealno u kombinaciji sa CO2 fertilizacijom;
  • Sadrži humusnu i fulvičnu kiselinu, koje su idealne za sve biljke, ribe i kozice kojima odovara blago zakišeljena voda;
  • Pogodna i za razmnožavanje kozica;
  • Specialna nutritivna formula inhibira razvoj algi;

Scaper’s Soil je aktivan supstrat specijalno razvijen za akvarijume. Kreira blago zakišeljenu, meku vodu, u kojoj većina tropskih biljaka i riba i živi. Scaper’s Soil je idealna izbor za biljne akvarijume, za aquascaping i akvarijume sa kozicama.

Dragon Stone

Akvarijum Centar Akvaristika:
Ponedeljak-Petak 10 - 20h,
a Subotom 10 - 16h
(nedeljom ne radimo)

telefoni: 065 82 52 755, dostupno u toku radnog vremena

Pitanja u vezi robe i usluga mozete poslati i na mail: akvarijumcentar1(at)gmail.com

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, robu šaljemo svakodnevno preko kurirske službe PostExpress po najpovoljnijim cenama na tržištu, u šta se možete uveriti pregledom naše ponude sa sajta.

Ukoliko želite da vam isporučimo kompletan akvarijum po sistemu ključ u ruke, bilo da je vaše mesto stanovanja Niš, Novi Sad, Novi Beorad, Kragujevac, Subotica, Vršac, Čačak, ili neki drugi grad, tu smo za bilo koji deo Srbije.

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima), kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa haubom i poklopcima (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje, ribice). Ne izradjujemo i ne uredjujemo male akvarijume na adresi kupca čija je zapremina manja od 120 litara. U ponudi su gotovi fabrički mali akvarijumi, besplatna pomoć oko uredjenja I formiranja akvarijuma na licu mesta u našoj prodavnici.

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid (akvarijum na zidu) kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma akvarijumi ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine).