Back to Top

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

JBL Manado granule

JBL Manado granule

cena: 950,00

Cena:

3L = 950,00 RSD
5L = 1.390,00 RSD
10L = 1.850,00 RSD
25L = 3.900,00 RSD

JBL Manado je prirodna podloga, koja u isto vreme filtrira vodu i poboljšava rast biljaka. Prirodne pore su idealne za naseljavanje korisnih bakterija i bakterija koje rade denitrifikaciju. To stimuliše rast biljaka i usporava rast neželjenih algi i tako rasterećuje rad filtera i osigurava kristalno čistu vodu.

JBL Manado sa svojom poroznom strukturom osigurava aerobnost podloge i poboljšava rast korenovog sistema. JBL ProFlora AquaBasis plus kao dugotrajna hranjiva podloga i JBL Manado, koja je prekriva, idealna je kombinacija, koja garantuje uspeh. JBL Manado ima sposobnost apsorpcije viška hranljivih materija i po potrebi ih ponovo otpušta.

Neutralan je u vodi i ne ispušta nikakve štetne supstance. Ne povećava karbonatnu tvrdoću. Granule imaju zaobljene rubove i zato su nežne za osetljive brčiće riba dna.

Upotreba:

Podlogu oprati pod mlazom vode, da odstranimo prašinu, koja je nastala od međusobnog trenja granula u transportu. Kada sipamo vodu u akvarijum, moramo biti pažljivi, jer su granule zbog porozne strukture lagane i lako možemo pokvariti koncept podloge koji smo postavili. Ako neka granula ispliva na površinu, odstranimo je mrežicom.

Doziranje:

Pakovanje Zapremina akvarijuma
1,5 L podloge dovoljno za akvarijum od 10 L
3 L podloge dovoljno za akvarijum od 25 L
5 L podloge dovoljno za akvarijum od 50 L
10 L podloge dovoljno za akvarijum od 100 L
25 L podloge dostatno za akvarij od 350 L

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save