Back to Top
headerfacebook headerlinkedin

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Juwel-hranilica 2
  • Juwel-hranilica 2

Juwel-hranilica 2

cena: 6.990,00

Juwel Smart Feed automatska hranilica koristi se kod Juwel akvarijuma i drugih koji imaju predviđeno posebno mesto za nju. Predviđena je za lisnatu hranu i hranu u granulama, jer poseduje dva vijka koji joj omogućavaju da ubačenu hranu adekvatno rasporedi u akvarijum. Moguće ju je isprogramirati za tri ciklusa hranjenja dnevno. Količina hrane se može dozirati u okviru osam opcija koje ova hranilica na svom lako podesivom displeju pruža. U kompletu dolazi sa četiri baterije i četkicom za čišćenje.

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save