Back to Top
headerfacebook headerlinkedin

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Sera Feed A plus
  • Sera Feed A plus

Sera Feed A plus

cena: 3.400,00

Sera Feed A plus je automatska hranilica za akvarijumske ribe. Veliki prostor za skladištenje hrane 80ml omogućava da vaše ribice hranite 30 dana i do 6 puta u toku jednog dana. Ima mogućnost spajanja sa vazdušnom pumpom čime se smanjuje uticaj vlage na hranu. Laka je za korišćenje i čišćenje. Pokreće je jedna 1,5V AA baterija.

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save