Back to Top
headerfacebook headerlinkedin

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

SICCE Nano Voyager

SICCE Nano Voyager

cena: 3.160,00

Izuzetno mala cirkulaciona (stream) pumpa italijanske kompanije Siće, vrlo tiha, niske potrošnje, kompaktna, dužine 6,5 cm, uz garanciju od 3 godine. 

U morskim akvarijumima koristi se kao simulator morske struje, a u slatkovodnim akvarijumima služi za podizanje krupnih čestica kako bi filtracijskih sistem bolje čistio vodu. Pričvršćuje se magnetima na staklo akvarijuma.

Voyager Nano 1000 - kapacitet pumpe 1000l/h, energetska potrošnja 2,8W - 3160RSD 
Voyager Nano 2000 - kapacitet pumpe 2000l/h, energetska potrošnja 3W - 3430 RSD

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save