Back to Top

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Juwel Eccoflow 600
  • Juwel Eccoflow 600

Juwel Eccoflow 600

cena: 3.490,00

JUWEL Eccoflow pumpe su poslednja generacija visokoefikasnih i bešumnih cirkulacionih pumpi. U svim Eccoflow pumpama, impeleri  imaju dvostruko ležište i zato mogu da izdrže različite i velike snage motora, što obezbeđuje efikasniju filtraciju. Ovo takođe utiče i na potrošnju električne energije, što Eccoflow pumpe čini energetski efikasnijim od bilo kojih drugih. Baj-pas princip protoka je tehnologija koja omogućava da se komora impelera konstantno, automatski i samostalno čisti.
Sertifikovano TÜV/GS sertifikatom.

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save