U ponudi su nemački Juwel akvarijumi, dodatna oprema za Juwel akvarijume, kao i rezervni delovi. 

 

 

Kompletnu ponudu Juwel akvarijuma pogledajte na LINKU

Sajt proizvodjača: http://www.juwel-aquarium.de

Akvarijum Centar u svojoj ponudi ima sve modele Juwel akvarijuma i to u 4 boje, kataloški označene kao : black, white, dark wood i light wood.

Juwel je nemačka firma za proizvodnju akvarijuma i akvarijumske opreme. Predstavlja najveći evropski brend u proizvodnji akvarijuma, sa prodajom od oko pola miliona akvarijuma godišnje!  Odlikuje se izuzetnim kvalitetom i tradicijom, zbog čega je vodeća firma u Evropi u ovoj oblasti. 40 godina tradicije i iskustva !

Primer za Juwel Rio 300 (slike ispod, a možete videti razvoj ovog biljnog akvarijuma na LINKU )

 

Ne samo iz ugla prodavca, već i samih korisnika Juwel akvarijuma, kao kvalitete ističemo:

Savršeno pedantno mašinski obradjeno i mašinski lepljeno staklo.

Tehnički odlično rešena hauba, koja je generalno najkomplikovaniji deo svakog akvarijuma. Izuzetan kvalitet elektronike i neonskih sijalica.

Juwel hauba sadrži vodootporne nosače za neonke, tako da je elektronika zaštićena od vode i vlage. Obzirom na to, Juwel akvarijumi ne sadrže podpoklopac ispod neonki, što značajno olakšava rad u akvarijumu. Bezbednost je na prvom mestu. Možete slobodno potopiti konzolu sa upaljenim sijalicama u vodu i neće se dogoditi ništa, osim što će sijalice nastaviti da svetle pod vodom.

Neonske cevi su T5 sijalice, dok novi modeli sadrže par LED sijalica - day i nature (bela i žuta LED sijalica) ,koje se odlikuju isijavanjem (u Lumenima), koje je i do 2 puta jače od drugih sijalica u toj kategoriji. Ovo je posebno bitno jer obezbeđuje dovoljno svetla za akvarijume sa dosta biljaka. 

Rad u akvarijumu je moguć i bez skidanja haube. Poklopac sadrži i mesto za Juwel automatsku hranilicu za ribe, što može značajno olakšati održavanje akvarijuma ukoliko ste odsutni od kuće nekoliko dana.

Efikasan filter, sa kvalitetnim filter materijalom i pumpom koji dolaze uz akvarijum. Unutar filtera je predviđeno mesto za Juwel grejač, koji je takodje sastavni deo Juwel akvarijumskog kompleta.

Rezervni i dodatni delovi za Juwel akvarijume su obezbeđeni od strane uvoznika. I pored toga što su sve komponente Juwelovih akvarijuma izradjene od kvalitetnih materijala, a elekrični uredjaji dugotrajni, uz obezbeđene rezervne delove ste sigurni da vaš akvarijum može da traje i preko toga.