Akvarijum Centar, Ugrinovačka 116f, Zemun, Beograd
Telefon: 065 82 52 755 (dostupno u toku radnog vremena)
Radno vreme: radnim danima 10–20 h, subotom 10–16 h.
Parking mesta u 99% slučajeva ima.

Pitanja u vezi robe i usluga mozete poslati i na mail: akvarijumcentar1(at)gmail.com 

Ispod se nalaze Google mapa sa našom tačnom lokacijom i koordinatama i kontakt-formular, ukoliko želite da nam pošaljete mejl.

Opisaćemo i rečima u slučaju da nailazite automobilom ili gradskim prevozom.

1) Ako nailazite iz pravca autoputa Niš-Beograd, isključite se odmah posle Geneks-ove zgrade, uđite u Tošin Bunar (kod Studentskog grada), idete Tošinim Bunarom dokle god možete pravo, sve dok ne naiđete na semafor na kome možete skrenuti samo levo ili desno. Idete levo, i to je Ugrinovačka ulica Odatle do nas imate oko 1 km. Orjentir: Posle Zemunovog stadiona 400 metara sa iste te strane (desno) videćete našu radnju, a pored nas je i BMW servis Alone.

2) Ukoliko nailazite sa Novosadskog puta, kada prođete Metro, posle 1 km je ''lakat'' krivina, kada je prođete, posle 100 metara, prestrojite se na semaforu za levo i ušli ste u Ugrinovačku ulicu. Posle 1 km sa leve strane smo mi. Orjentir: Mala NIS-ova benzinska pumpa vam je sa desne strane, mi smo posle te pumpe 50 metara sa leve strane.

3) Ukoliko koristite gradski prevoz, i idete iz centra grada ili Novog Beograda do nas najbliže idu 45, 81L i 83 i staju u Ugrinovačkoj na stanici Branka Pešića (kod INSA-e, Industrija Satova). Možete doći i svim autobusima koji prolaze kroz Cara Dušana, autobusima koji polaze sa Zelenog Venca 84, 704, 707 (84 - 4.stanica posle centra Zemuna, 704 i 707 2.stanica posle centra Zemuna). Preprečite Tršćanskom do Ugrinovačke i nailazite na našu radnju. Ukoliko koristite autobus 18, čim autobus uđe u Ugrinovačku ulicu izadjete, i vratite se Ugrinovačkom u pravcu centra 150 metrara i naići ćete na našu radnju.

Molimo vas, unesite vaše ime
Molimo vas, unesite br. telefona
Molimo vas, unesite vašu e-mail adresu e-mail adresa koju ste uneli nije validna
Molimo vas, unesite sadržaj vaše poruke