Back to Top

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

EasyLife Voogle 500ml
  • EasyLife Voogle 500ml

EasyLife Voogle 500ml

cena: 1.500,00
cena: 1.200,00
popusta

VOOGLE je proizvod namenjen poboljšanju zdravlja i imunološkog sistema vaših riba, tako da su ribe otpornije na bolesti.

Uz redovna nedeljna dodavanja Voogle-a ribe su zaštićene na prirodan način, njihova osetljivost na širok spektar bolesti je smanjena.

Voogle nije toksičan za ribe, kozice, rakove, puževe, biljke i korisne bakterije u filteru.

Sastoji se od biljnih ekstrakata, vitamina i minerala. Nakon upotrebe, Voogle se razgrađuje na prirodan način, tako da nije potrebna izmena vode između doziranja, osim redovne promene vode za održavanje higijene u akvarijumu.
Voogle brzo pomaže svim slatkovodnim i morskim ribama.

Pre upotrebe ukloniti aktivni ugalj iz filtera. Najbolje je dozirati Voogle tokom dana, kada su ribe najaktivnije.

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save