Back to Top
headerfacebook headerlinkedin

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Sera Mycopur 50ml
  • Sera Mycopur 50ml

Sera Mycopur 50ml

cena: 590,00

SERA MYCOPUR efektivno se bori protiv infekcija gljivicama (Saprolegnia) na ribama i mlađi u slatkovodnim akvarijumima. Kondicioneri za vodu se mogu upotrebljavati sa ovim preparatom, naročito u slučaju spoljnih oštećena na koži i škrga i kod invazija Transversotrema. Drugi beskičmenjaci u akvarijumu ne bi preživeli tretman akvarijuma ovim preparatom. Paralelno korišćenje preparata Ektopur može dati bolje rezultate tretmana, a niže temperature vode u akvarijumu pogoduju razvoju gljivica i to je još jedan parametar o kome treba voditi računa.

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save