Back to Top
headerfacebook headerlinkedin

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Sera Omnipur 50ml
  • Sera Omnipur 50ml

Sera Omnipur 50ml

cena: 590,00

SERA OMNIPUR je univerzalni kondicioner za vodu, koji uspešno i bezbedno rešava gotovo sve slatkovodne patogene. Tu spadaju i bakterije (Columnaris, Aeromonas, Pseudomonas i uzročnici truljenja peraja i škrga), gljivične infekcije (Saprolegnia), jednoćelijski paraziti (Ichthyobodo, Chilodonella, Trichodina), kao i metilji kože i škrga. Preparat je takođe pogodan i za dezinfekciju eternih povreda na koži, što prevenira sekundarne infekcije.

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save