Ukoliko niste u mogućnosti da posetite našu prodavnicu u Zemunu, robu možete poručiti preko našeg

WEB SHOP-a ili APLIKACIJE
koju možete skinuti sa Google Play-a ili App Store -a na svoj uređaj

akvarijumi i oprema za akvarijum

www.akvarijum.net

 

Akvarijum Centar je tradicionalno najpovoljnije mesto za nabavku opreme za akvarijume, cene su garantovano najniže u Srbiji.
Za 12 godina rada poslali preko 50 000 paketa kurirskom službom Post express.
Ukoliko ne koristite naš WEB SHOP ili Aplikaciju robu možete poručiti i putem telefona 065/82-52-755, kao i putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kada naručite robu, mi automatski spremamo paket i šaljemo. Nije nužno da pošaljemo info da smo poslali - osim ako to ne zahtevate u mail-u. Ukoliko sva roba koju ste naveli nije dostupna, ili postoji bilo kakav nedostatak, kontaktiraćemo Vas radi eventualne izmene porudžbine.

Robu šaljemo PostExpressom svakim radnim danom. Roba stiže do vas sledećeg radnog dana, podrazumevana usluga je DANAS ZA SUTRA osim u mestima gde ne postoji svakodnevno uručenje. Za neka mesta pakete možete podići i POST RESTANT u pošti, gde nema isporuke na adresi. Možete naglasiti da li želite da vam paket stigne do 12h ili do 19h . Ukoliko ne naznačite drugačije, automatski se kao vreme navodi do 12h

Ukoliko želite da znate trenutni status vaše pošiljke, zatražite od nas broj pošiljke koji ukucate ovde

Cene istaknute na sajtu da su neke cene NIŽE od istaknutih ako je tako naznačeno u sekciji AKCIJE Troškove slanja snosi kupac, osim ako drugačije nije dogovoreno. Informacije o troškovima dostave možete naći ovde . Podsećamo da na su konačne (sa porezom) i tačne.

Kada završite porudžbinu na  našem web shopu, program automatski procenjuje troškove dostave. Program je napravljen tako da proračunava težinu paketa i cene PostExpress usluga. Moguće je da ovo nije tačno u 100% situacija, onda kada masa ambalaže "pretegne" ceo paket na viši cenovni rang usluge i zato stoji napomena, da je ta vrednost procenjena, a ne garantovana. Ipak u 95% slučajeva postoji tačnost te informacije.

Trudimo se da na sajt stavimo što bolje opise i slike proizvoda. Kod nekih proizvoda su stavljene opisne slike koje ne moraju da odgovaraju nužno datom proizvodu, a pre svega se odnosi na unikatne artikle, tipa drvo ili kamenje za akvarijum. Nemoguće je slikati svaki komad posebno, ali se trudimo da pošaljemo najbolje komade iz poručenog cenovnog ranga.

Ne šaljemo akvarijume i ribe.

Predmete koji se mogu slomiti (grejači, sijalice...) šaljemo samo uz pismenu saglasnost kupca da preuzima rizik od loma. Mi se trudimo da obezbedimo najbolje moguće i najbezbednije pakovanje za robu koju šaljemo. Za Juwel akvarijume (osim onih iz serije Primo) organizujemo besplatan prevoz u većini gradova Srbije, ili barem do mesta koje je blizu poručiocu. U slučaju besplatnog transporta, kupac treba da se prilagodi našim vozačima u smislu dana i vremena isporuke, koje se najčešće realizuju u roku od 2 do 21 dan.

Iako se u praksi 99% pošiljaka obavi na obostrano zadovoljstvo, u slučaju nepredviđenih situacija, pročitajte dole napisano.

Garancije, reklamacije i drugi uslovi slanja: Sva tehnička roba podleže garanciji od 24 meseca od dana kupovine. To je sva roba koja se priključuje na strujno kolo. Roba koja radi na baterije, te sijalice ne podležu zakonskoj garanciji od 24 meseca, ali za neke proizvode (na baterije) dajemo garanciju u skladu sa uslovima koje dobijamo od uvoznika. Ukoliko se pokvari uredjaj koji je pod garancijom, troskove transporta do nas snosi kupac. Troškove povratnog transporta do kupca snosimo mi. Ukoliko je roba ostećena prilikom transporta, možete se obratiti službi reklamacija PostExpressa.

Mi ne snosimo troškove nastale usled eventualnog nemara radnika kurirske službe. Ukoliko vam se proizvod koji ste poručili ne dopada iz bilo kog razloga, možete ga vratiti u roku od 15 dana, od dana kupovine. Troškove transporta u ovom slučaju snosi kupac.

Ukoliko se desi da smo vam poslali neispravan proizvod - elektronski uredjaj (pošto kutije i proizvode ne otvaramo), takav proizvod možete vratiti, a troškove povratnog transporta snosimo mi. Može se dogoditi da greškom, usled velikog broja porudžbina, pošaljemo pogrešan proizvod. Sve troškove vraćanja takvog paketa snosimo mi. Ukoliko je na sajtu greškom istaknuta cena, i to niža od one koja je obračunata, te je kupac zbog naše nenamerne greške doveden u zabludu, te nije bio upoznat sa pravom cenom, sve troškove povrata razlika u ceni snosimo mi. Generalno svaka eventualna greška kod slanja koja je načinjena sa naše strane, podrazumeva se nenamerna, biće ispravljena o našem trošku. Ukoliko neki slučaj nije obuhvaćen gore navedenim, eventualni problem ćemo rešiti u skladu sa običajima dobrih medjuljudskih odnosa.